Ga naar de inhoud
RTL Z Beursspel

RTL Z Beursspel is gestart. Speel mee en word een betere belegger

Beeld © Beursspel

Denk je al tijden na om te starten met beleggen, alleen twijfel je of dit het moment is? Denk je dat het veel tijd kost? Of zou je het beleggen beter in de vingers willen krijgen? Speel dan samen met duizenden andere (beginnende) beleggers mee met het Beursspel.

Waarom aan het Beursspel meedoen? 

Beleggen: lastig, tijdrovend en niet het moment om te starten? Genoeg redenen om het niet te doen, zou je denken. Toch blijkt het tegendeel waar te zijn. Het RTL Z Beursspel is er om de drempel om te starten met beleggen te verlagen.

Leer in een veilige online omgeving de werking van de beurs beter kennen. Koop en verkoop aandelen, krijg feeling bij short en long gaan, werp een blik op andermans portefeuille, kom te weten wat hefboomproducten doen en breid je beleggingsvocabulair uit. En dat alles zonder zelf financieel risico te lopen. Beleggen doe je namelijk met een ton speelgeld. Voor elk type belegger een interessante manier om de wereld van beleggen beter te leren kennen.

Naast dat het - zeker in combinatie met Beursspel TV - een leerschool voor beleggers is, maak je ook kans op prachtige prijzen. Heb je op vrijdag 27 mei het hoogste rendement bij elkaar belegd, dan ben jij de winnaar van de dag van je leven. Voor 24 uur gaan deuren open die normaal gesproken gesloten blijven.

Meespelen? Meld je hier aan.

Beursspel TV

Vanaf donderdag 14 april is het programma Beursspel TV op RTL Z acht weken lang op de buis. Diverse deskundigen uit de beleggingswereld delen praktische tips, belangrijke beleggingslessen en beursinzichten. Kijk elke donderdag om 9:45 uur en vrijdag om 9:15 uur.

Beleggingsexpert Janneke Willemse licht in haar 'Beleggen voor beginners' thema's uit waar je als beginnende belegger meer over wil weten. In de reeks 'Hoe beleg jij' komen succesvolle beleggers die online actief zijn aan het woord. En wekelijks deelt beurscommentator Durk Veenstra een klassieke beurswijsheid waar we lering uit kunnen trekken. Kennis die gelijk in het Beursspel toegepast kunnen worden. 

Inschrijven en meespelen is tijdens de volledige speelperiode van dinsdag 19 april t/m vrijdag 27 mei mogelijk. Na afloop van het RTL Z Beursspel blijft je portefeuille toegankelijk, waardoor je ook na die tijd kunt blijven oefenen met beleggen.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

'Dode
Lees ook:
'Dode beleggers zijn de beste beleggers'