Ga naar de inhoud

Contact

Onze redacties ontvangen graag tips voor hun uitzendingen en de websites. Heeft u een nieuwstip? Mail dan de betreffende redactie via onderstaande mailadressen:

Programma Mailadres
RTL Nieuws [email protected]
RTL Z [email protected]
RTL Boulevard [email protected]
Editie NL [email protected]
Weerbeeld [email protected]

Vragen over de zakelijke programma's van RTL Z

Onze redactie wordt veel benaderd met vragen over zakelijke programma’s die gemaakt worden door externe producenten, en uitgezonden worden op RTL Z. Op deze pagina vindt u antwoord op de meest gestelde vragen en contactgegevens van de producenten.

Onze website & app

Voor vragen of opmerkingen die niet over de inhoud gaan, maar over onze diensten (website en app), kunt u mailen naar [email protected].

RTL Nieuws onderzoekt

De onderzoeksredactie werkt actief en met veel ervaring aan bescherming van bronnen en zal uw identiteit nooit aan derden bekend maken. U kunt de onderzoeksredactie op verschillende manieren bereiken:

Mailen:

[email protected]

Publeaks:

RTL Nieuws is aangesloten bij www.publeaks.nl. Een website die bronnen en klokkenluiders anoniem in staat stelt om documenten en bestanden te delen met de pers. Voor een uitleg klik hier

Post:

Informatie versturen in een envelop is ook mogelijk:

RTL Nieuws
T.a.v. onderzoeksredactie
Postbus 15016
1200 TV Hilversum

Laat ons weten wat jij weet

Als jij iets weet dat moet worden onderzocht en onthuld dan ontvangen we graag je informatie en tips; dat kan ook anoniem.

Wat is een goede tip?

Een goede tip bevat verschillende elementen. Een goede tip gaat over een duidelijk en begrijpelijk onderwerp of probleem met tastbare gevolgen. Wees specifiek in je omschrijving. Documenten, videobeelden of ander bewijsmateriaal zijn van groot belang. En een tip moet natuurlijk nieuwswaardig zijn. Speculaties of vage aanwijzingen? Dat is onvoldoende voor ons om mee aan de slag te gaan.

Zo kan een goede tip eruit zien:

"Hier ziet u het bewijs dat deze ambtenaar sjoemelt met belastinggeld."
óf "Hiermee toon ik aan dat dat bedrijf zijn klanten oplicht."

Hoofdredactie:

De redactie van RTL Nieuws staat onder leiding van Ilse Openneer.